Često ističem da u svom radu spajam vintage i retro estetiku sa modernim vremenom, a da je tome tako dokaz je i nova linija suknji punog kruga „Belapudl“. Novi model suknje inspiriran je legendarnim modelom iz pedesetih godina prošlog stoljeća tzv. „poodle“ suknjama. Većinom su to bile jednobojne, raskošne suknje punog kruga sa našivenom upečatljivom aplikacijom. Prve aplikacije su bile upravo sa prikazom pudlice, od kuda dolazi i naziv „poodle skirt“.

Sa modernim modularnim modelom ove suknje otišli smo korak dalje i napravili odličan basic komad kojeg bi, baš poput male crne haljine, svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Posebnost ove suknje je upravo u tome što se radi o modularnoj suknji, pa kupovinom samo jednog basic modela suknje dobiju se 4 različite suknje. Kako? Suknje dolaze sa tri paketa promjenjivih detalja, kojeg čine aplikacija i remen. U ponudi će za početak biti suknje u crnoj i bijeloj boji, te od trapera, a kasnije ćemo još u ponudu dodavati druge boje i dodatne setove aplikacija i remena.

U svom poslu dosta komuniciram i surađujem sa ženama i vidim da se navike mijenjaju, kupuje se opreznije, kupuju se kvalitetni nosivi odjevni komadi, gleda se na „cost per wear“, odnosno na isplativost kupovine. Žene sve češće paze što kupuju i ne zatrpavaju svoje ormare viškovima odjeće koju ne nose, već gledaju da kupe komad koji će moći više puta nosit, a uz sve to ne žele izgledati stalno isto. Stoga, ne čudi me da su se moje klijentice već predbilježile za prve Belapudl suknje, te samo čekaju da krenemo sa prodajom. Pokazalo se da sam upravo sa ovim modelom pogodila što moderna žena traži.

Modeli: Betty & Vibela
Foto: Dorka