Sretna sam jer nam se bliži dan kada će moja virtualna trgovina otvoriti svoja vrata. Čaroban je ovaj naš online svijet, no ipak, meni je jedan od najdražih segmenata ovog posla, osobni kontakt sa mojim klijenticama. To se posebice odnosi na naša druženja i čarobiranje novih kreacija uz čašicu pića i razgovor u mojom maloj čarobnoj radionici.

Povodom otvorenjeWeb trgovine Vibela Design pozivam vas sve na svečanu proslavu otvorenja web trgovine na fizičkoj lokacij u šoping centru Westgate Shopping City koje će se održati 14. i 15, ožujka. 2020. godine.

Osim što ćete moći uživo odjenuti i kupiti kreacije po sniženim cijenama, očekuje vas:

MAKEOVER kutak

Besplatno “PIN-UP” šminkanje

Besplatne “PIN-UP” frizure

Osobno savjetovanje sa dizajnericom i isprobavanje kreacija najposebniji je trenutak

FOTO I VRIJEDNE NAGRADE

Fotkajte se u storeu, dijelite na društvenim mrežanma, stavite haštag #vibelaweb
Najbolja fotka osvaja kupon u vijednosti 1.000 kuna za kupovinu u Web trgovini Vibela Design.
Osim navedenog očekuje vas još mnoga iznenađenja, darivanja i nagrade.

KUPONI S POPUSTIMA

Kuponi s popustima za sve posjetitelje trgovine idealna su prilika da obradujete nekoga s predivnim komadom odjeće brenda Vibela Design po sniženoj cijeni.

Posjetite “POP-UP STORE” 14. i 15. ožujka 2020. U radnom vremenu centra od 10 do 21 sat. u šoping centru Westage Shopping City – ulaz broj 3 ispred Muller trgovine i uvjerite se u kvalitetu i zanimljiv dizajn njezinih kreacija, družite se, razmijenite modne savjete i jednostavno uživajte u ovom modnom kutku.