Svatko od nas koji se borimo na tržištu može birati način na koji će utrošiti novac za marketing, obzirom da cijeli život i privatno pomažem drugima, ja ga osobno volim utrošiti u događaje i akcije humanitarnog karaktera. Ne znam sa sigurnošću da li će mi to donijeti nove klijente i novac, ali znam da se nakon što pomognem drugima i ja sama bolje osjećam i to je moja motivacija koja me gura dalje.

Ove godinesam i sama u velikim financijskim problemima, te kao i mnogi drugi moji kolege nekoliko puta sam bila pred odlukom da „stavim ključ u bravu“ i zatvorim poslovanje, unatoč tome nisam dvojila kada me Iva Loparić Kontek pozvala da sudjelujem u humanitarnoj reviji City Modus. Samo sam bacila pogled na račun i uplatila zadnje kune sa njega.

Cijeli modni događaj bio je humanitarnog karaktera za prijeko potrebna dezinfekcijska sredstva ,zaštitne maske i rukavice kao i zaštitne kute za dječju bolnicu u Klaićevoj i kliniku za porode u Petrovoj te KBC Dubrava. Oni koji reviji nisu mogli nazočiti jer je broj sudionika bio ograničen reviju su pratili „on-line“.

Moju jesensku kolekciju nosile su uspješne, divne žene i ja im ovaj put zahvaljujem što su zasjale u sasvim „običnim“ jesenskim kompletima i pokazale i ovaj put da ni jedan odjevni predmet nije ništa bez osobnosti žene koja ga nosi. Namjerno sam za ovu reviju odabrala jednostavne, nosive komplete, jer inspiraciju za njih upravo sam dobila od mojih stalnih klijentica i žena koje me okružuju. U trenutnom svijetu neizvjesnosti, pandemije, straha od gubitka posla i borbe za egzistenciju, žene biraju lijepe, ženstvene, ali i jednostavnije, nosive, komade koje mogu nositi više puta u raznim prilikama.