Uvjeti Prodaje

Prilikom narudžbe prihvaćate navedene uvjete. Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, eventualne promjene cijena neće utjecati na narudžbe za koje smo poslali potvrdu o narudžbi. Svaki proizvod Vibela Design izrađen je ručno. Boja na svakom artiklu vjerna je fotografijama, no one su isključivo ilustrativne prirode te zadržavamo pravo da postoje sitna odstupanja od predočenog primjera.

REKLAMACIJE I POVRAT

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana primitka robe. U tom slučaju potrebno nam je poslati e-mail na adresu vibeladesign@gmail.com u kojem treba navesti želite li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine, za drugi proizvod iz naše ponude ili radite povrat. Roba mora biti neupotrebljavana i neoštećena u originalnoj ambalaži.

Povrat robe možete napraviti osobno na našoj adresi.

Ukoliko šaljete proizvode povrat se vrši isključivo putem GLS dostavne službe, koju mi dogovaramo da pokupi proizvode od Vas.

Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen, napravit ćemo zamjenu ili povrat novca. Ako proizvod mijenjamo za proizvod veće vrijednosti, najprije ćete trebati uplatiti razliku na naš račun, a ako je manje vrijednosti, razlika će vam biti uplaćena na račun u roku od 14 dana od primitka povrata. Vraća se iznos vaše uplate umanjen za troškove slanja i troškove povrata robe, a ukoliko šaljemo ponovno robu i troškove ponovnog slanja.

Troškove dostave zamjene, povrata robe i ponovnog slanja snosite sami!