Dostava i Plaćanje

NARUDŽBA I DOSTAVA ROBE

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda.

Unutar Hrvatske trošak dostave je 35,00 kn.

Nakon klika na “Place order” uz popunjeni obrazac, narudžba je zaprimljena i povratno ćete primiti e-mail sa potvrdom, te nakon toga još jedan e-mail sa ponudom na kojoj se nalazi naš broj računa i iznos za uplatu.

IBAN: HR1123600001102800447 (Zagrebačka banka)

Ukoliko se proizvod nalazi na zalihi nakon vidljive uplate na naš račun šaljemo proizvod. Rok za slanje na poštu ili predaja dostavnoj službi je 3 radna dana. Ukoliko se proizvod ne nalazi na zalihi nakon vidljive uplate krećemo sa izradom. S obzirom na to da se svi naši proizvodi ručno izrađuju, potrebno nam je 10-14 radnih dana za izradu. Tada vam šaljemo paket putem GLS dostavne službe i obavijest e-mailom.

NAPOMENA:
Šaljemo u pravilu samo sa GLS dostavnom službom, iznimno možemo poslati putem Hrvatske pošte ukoliko zatražite, tada trošak dostave iznosi 50,00 kn. Na rokove GLS dostavne službe i Hrvatske pošte ne možemo utjecati. Moguće je dogovoriti osobno preuzimanje na našoj adresi, tada ne plaćate troškove dostave.

NAČIN PLAĆANJA

Naručene artikle plus troškove dostave, ovisno o iznosu narudžbe, možete uplatiti na naš račun: – putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja – općom uplatnicom – virmanom.

*VAŽNO*

Vrijedi za kupce sa adresom dostave na području Republike Hrvatske, ukoliko želite dostavu izvan RH kontaktirajte nas putem e-maila za detalje.